Getrapte vakkenkasten

Beste bezoeker, bedankt voor je interesse in Atelier 180! Momenteel zijn we druk bezig met een verhuizing van onze werkplaats. Daarom is onze webshop tijdelijk gesloten tot oktober 2024. We werken hard om onze collectie te vernieuwen en klaar te staan met nog meer unieke en handgemaakte meubels zodra we weer open zijn. Bedankt voor je geduld en begrip. Voor vragen zijn we bereikbaar via info@atelier180.nl

Dear visitor, we are moving our workshop to a new location. Until then (october 2024) our webshop is closed, sorry!

Met vriendelijke groet / kind regards,
Joost Van Den Hurk - Atelier 180
Filters

Showing the single result

Filter op

Filter op

Productcategorieën

Price filter

1 product

Ben je op zoek naar een wandkast of roomdivider die modern en strak is? Onze schuinaflopende, open kasten kun je ook onder de trap plaatsen. Atelier 180 maakt bijzondere vakkenkasten, wandkasten en andere moderne kasten voor je. We doen dit met liefde en alles wordt handgemaakt met grote zorg en oog voor detail.

In deze categorie vind je de schuin aflopende vakkenkasten, wandkasten, boekenkasten, presentatiekasten roomdividers en ruimteverdelers. Plaats je wandmeubel bijvoorbeeld onder de trap, of zet je speelse boekenkast tegen de wand, zodat je ruimte over houdt voor je tv of een bijzondere foto. Wat ook bijzonder is aan deze schuin aflopende kasten is dat er op de ‘bovenkant’ van de kast heel veel ruimte is om spullen op te zetten, zoals plantjes of fotolijsten.

Staat de juiste afmeting of compositie er niet tussen? Atelier 180 maakt ook een kast op maat voor je! Daarnaast kun je allerlei opties aan de kast toevoegen. Je kunt de diepte van de kast aanpassen, deurtjes toepassen en werken met verschillende kleuren, om maar wat voorbeelden te geven.

 •  1.390,00
  Quickview

  Vakkenkast 180411

  179 cm breed / 220 cm hoog Deze kast is bijzonder, omdat hij schuin oplopend is. Het bovenste deel kraagt uit over het onderste deel. Deze kast wordt dan ook deels hangend gemonteerd aan de wand. Het is een staande kast. Spannende vorm met een interessante compositie. Staat mooi midden op de wand, of juist naast een ander meubel. Deze kast kun je niet andersom plaatsen, vanwege de ophangpunten. Je kunt uiteraard wel aangeven dat we de ophangvoorzieningen aan de andere zijde moeten maken, zodat je hem wel gedraaid kunt plaatsen. Volledig met de hand gemaakt op bestelling. Voor dit product bieden we je de mogelijkheid om 20% aan te betalen. De rest voldoe je dan na levering.
   1.390,00
   1.390,00
preloader